Ugrás a fő tartalomra

Egészség kirakás

Az egészségünk akkor kerül előre a fontossági listánkon, ha már probléma van. Akkor viszont már késő, hiszen a baj már megvan.

Mit tehetsz, hogy ezt mihamarabb megszüntesd?
Hogyan érheted el a gyors gyógyulást?

Ebben segíthet a tarot kártya, amely többféle kirakással is szolgál. Ebből most az egyik kedvencemet közzéteszem.

Három lapos kirakás, így kezdőként is remekül fogod tudni használni.


Ezt a kirakást egy konkrét fizikai problémára tudod használni.


Egészségügyi gyors elemzés
    1.lap: Probléma oka
    2.lap: Ahogy a probléma megjelenik
    3. lap: Megoldás útja


Természetesen a helyzetre vonatkoztatva értelmezd a lapokat.

Nézzünk egy példát is hozzá. Alvási problémák, melyek már hosszabb ideje fent állnak. Az Álmodó naplójából készült a kirakás.

1.Probléma oka - Kard 3
Egy régi érzelmi ügy még nincs feldolgozva. olyan sérelmek ezek, melyek a kérdezőt mélyen megsebezték.  Ezek a régi sebek a gondolatban még folyamatosan jelen vannak, és csak a fájdalmat látja. A képen meg is jelenik egy fekvő nő, akinek képzeletében ez az átdöfött szív jelenik meg pihenés helyett. (Itt a lap negatív jelentése lesz, ha egyébként pozitív lap jönne ki)




2. Ahogy a probléma megjelenik - Bot 8

Itt a negatív oldalát kell a lapnak értelmezni) Ez egy lelassult élethelyzetet mutat, ahol nincs elég inspiráció a cselekvéshez. Várunk valamire, valakire, de nem jön el. Mintha megállt volna az idő az életünkben, úgy érezzük. Nagyon vágyunk már a változásra, és ettől belül állandó nyugtalanság feszít. Valójában ez az amit éjjel érez a kérdező. Ez a nyugtalanság, amely társul a félelemmel: mi van ha semmi nem fog változni, és ez így marad most már mindig?

3. Megoldás - Bot 1

A lapon szépen látszik a megkövesedett múlt a nő mögött. Ezt kell elvágni, ahogy a bot is lezuhanva, kettétöri ezt a követ. Tehát számold fel a múltat, és lépj tovább. ne halogasd az időt tovább, itt az ideje a cselekvésnek most már. A jövőre koncentrálj, és mindent tegyél meg azért, hogy ezt elérd.
Azt tedd meg először, amit igazán szeretnél.






Tehát amint látod, valójában a tudatalattink nagyon is jól tudja a problémát, és szerencsére a  tarot kártya alkalmas eszköz arra, hogy ebbe bepillantsunk.

Sok sikert a kirakáshoz!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Nagy Arkánumok párkapcsolati jelentései

Szerelem és szexlapok a tarot kártyában

Párkapcsolati kérdések tarot lapjaiban