Ugrás a fő tartalomra

Te milyen barátnő, feleség vagy?

A párkapcsolat igen fontos területe életünknek, és bizony mi nők szeretnénk megfelelni partnerünk elvárásainak. Ez néha tudatos, néha pedig ösztönösen nyilvánul meg, mégis jelen van.

Vajon te milyen partner vagy a párod szemében?

Honnan tudhatnám, kérdezheted. Jogos. A válaszom pedig: a tarot-kártyából.

Ez a csodálatos eszköz bizony azt is megmutatja számodra, hogy te milyen partner vagy, és hogyan hatsz a párodra, illetve a másik nemre.

Nézzük tehát, mit kell tenned ahhoz, hogy ezt megtudd.

A tarot kártyában az udvari kártyák azok amelyek személyeket jelölnek. Köztük is két csoport van, amely jellemzően a nőkre, és kettő amely a férfiakra vonatkozik.
Női jellegű kártyák az apródok, és a királynők. Férfias jellegű kártyák a lovagok, és a királyok.
Nézzünk néhány női minőséget. Keresd ki, te melyik vagy.

A Szerelem kereső / Kehely királynő/

Ő az aki mindig a nagy Ő-t várja, és azonnal szerelmes lesz a férfiba, ha az csak egyszer is figyelmet szentel neki. Ha már egy két randevún is átesnek, akkor már a közös jövőt tervezi. Szereti, ha a párja is kimutatja az érzelmeit, és minden módon bizonyítja, hogy milyen nagy kincsre lelt az ő személyében.

Szeretné, ha partnere minél hamarabb elkötelezné magát és szerelmét látványos módon bizonyítja.
Viselkedése ennek a hölgynek: kedves, együttérző, figyelmes, türelmes a férfihoz. Kerül minden ellentmondást és konfliktushelyzetet. Árnyoldala, hogy nagyon ritkán fejezi ki határozott véleményét, így a férfi gyakran bizonytalannak érzi őt a kapcsolatban is.

A Gondoskodó /Érme királynő/

Ő az, aki szeretetét fizikailag is igyekszik kifejezni. Ennek többféle módját is megtalálja. Például az érintés, az intimitás nagyon fontos neki, de szeret főzni és ajándékokkal is meglepni társát. A párkapcsolatban nyugodt, türelmes egyénisége, és kitartása miatt igazán megbízható partner.

Árnyoldala, hogy szereti a megszokott dolgokat és nehezen viseli a változásokat. Spontán kalandokra ezért nem kapható, és jobb, ha partnere mindig megbeszéli vele az új ötleteit.

A Markrancos hölgy /Bot királynő/

Bár a neve talán ijesztő lehet, de Uraim azért nem kell tőle megijedni. Szenvedélyessége, érzelmeinek heve, lelkesedése sokat segít neki, hogy spontán legyen egy kapcsolatban. Imádja a kalandokat, az új dolgokat, és szenvedélyesen veti bele magát minden kapcsolatába. Általában ő az, aki a legkevesebb elvárást támasztja a férfi felé, mivel ő tud a leginkább a jelenben élni.

Árnyoldala, hogy akaratossá válhat, ha kiveszik a kezéből az irányítást. Türelmetlensége pedig szintén heveskedő természetét hozzák előtérbe.

A Jégkirálynő / Kard királynő/

Ő az, aki körül több méteres fal húzódik, és akit büszke tartásáról, vékony szájvonaláról ismerhet fel a férfiember. Viszonylag keveset beszél, de akkor nagyon határozott, és magabiztos minden mondata. Kritikában sincs hiány, ha valaki ellentmond neki. Ha egy férfi szeretné meghódítani a szívét, akkor több kilométer tüskés bokron kell bizonyítania férfiasságát, és szerelmét is hosszú hosszú időn át kell minden módon megnyilvánítani, hogy a hölgy ezt elhiggye.

Sajnos sérülései folytán hölgyünk bezárkózott, és mivel nem érzi magát szerethetőnek, ezért partnerének az ő hiányait is kompenzálni kell.

A kapcsolatban egyébként remek beszélgetőtárs, és objektivitása miatt, akár tanácsokat is érdemes kérni tőle. Ő nem fog hisztizni, és nem gond számára a nem szó kimondása sem. Nem kell a férfinak kitalálnia mi a számára megfelelő, mert ezt pontosan közölni fogja.

Ha van tarot-kártyád, akkor kiszedheted ezt a négy kártyát és te is húzhatsz belőle.
Gondolj partneredre, keverd össze a lapokat, és húzz ki egyet, amely megmutatja, hogy most épp milyen is vagy ebben a kapcsolatban. Persze tudd, hogy nem csak ebből az egy minőségből áll a személyiséged, hiszen lehetsz apród, lovag vagy akár király minőség is. Ha ismered a tarot-kártya udvari lapjait, akkor bátran húzz a 16 lapból és pontosabb képet fogsz kapni majd a nőiességedről.

Megnézheted más kapcsolataidat is, és azokra is húzhatsz külön kártyát.
A férfi minőségekről majd egy következő írásomban olvashatsz.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Nagy Arkánumok párkapcsolati jelentései

Szerelem és szexlapok a tarot kártyában

Párkapcsolati kérdések tarot lapjaiban