Ugrás a fő tartalomra

Változásra hangolva


A változás akármennyire is félünk tőle, mégis életünk része a mindennapok talaján. Kinek könnyebb, kinek nehezebb a saját személyiségünk szerint. Általában azért mindegyikünknek van aggodalma ha eljön, és akkor is ha késik.
A változás során megtanulod elengedni a múltat, mindazt ami már nem működik. Segít még abban, hogy rugalmasabb és spontánabb legyél. Mindezek olyan tulajdonságok, amelyek nagyon hasznosak a mai világban, hiszen ma már semmi nem kiszámítható.

Mégis mi az ami segít, ha te nem akarod a változást, még akkor sem ha muszáj?

Most a kártyához fordulunk segítségül, amely konkrét, és személyre szóló útmutatást ad a számodra. Akár tarot, akár angyalkártyád van, egyaránt használhatod ezt az egyszerű kirakást, hogy a változás mélyére nézhess vele.



Változás kirakás

1. Így állsz a változáshoz
2. Vakfolt
3. Feladat
4. Így nyilvánul meg rövid távon a változás
5. Így nyilvánul meg hosszabb távon a változás


Nézzünk egy példát hozzá, melyhez az Álmok tarot kártyáját használtam:

1. Így áll a  változáshoz a kérdező: Nap
Ez azt jelzi, hogy optimista szemlélete van, magabiztos, és bátor. Ez a hozzáállás nagyon jó alap. Az egyetlen árnyéka az irányítás, amit nagyon nehezen enged ki a kezéből. Aki ugyanis így áll a világhoz, az elvárja, hogy mindent ő tartson kézben, és úgy történjenek a dolgok ahogy ő akarja.

2. Vakfolt: Bot 10
Ez az amit a kérdező nem lát, pedig már jelen van. A Bot 10 terhekre, kötelezettségekre utal. Olyan nehézségekre, amelyeket muszáj megoldani, nem lehet igazából kihátrálni belőle. Ha megosztja ezeket a terheket, akkor viszont könnyebben jut előre. Fontos még ennél a lapnál, a lassabb haladás, a feltöltődés.Hiszen itt a fizikai test kimerült, és ezért nem tud gyorsan haladni.

3. Feladat: Kehely 10
A családi kötelékek itt jelentős szerepet kapnak, mert ez adja meg a biztonságot a kérdezőnek. Minél több időt tud eltölteni szeretteivel, annál hamarabb kerül önmagával harmóniába.


4. Így nyilvánul meg a változás rövid távon: Érme apród
Remek, és kézzel fogható lehetőségek jönnek az életébe. Ezeket érdemes kihasználni, még akkor is ha érme lap lévén, lassabb eredmények várhatóak. Itt a kitartó, szorgalmas munka nagy segítséget nyújt az előre lépésben.

5. Hosszú távú változás: Bot 5
A kihívások, az erőnk felvállalása lesz itt a feladat. Amikor ezt a lapot kapod, az jelzi, hogy meg kell mutatnod mi mindent tanultál a múltban, még akkor is, ha ezzel konfrontálódnod kell bizonyos emberekkel.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Nagy Arkánumok párkapcsolati jelentései

Szerelem és szexlapok a tarot kártyában

Párkapcsolati kérdések tarot lapjaiban