Ugrás a fő tartalomra

Ha megakadtál, merre indulj tovább?

Bizony van úgy, hogy az ember elakad és nem tudja merre kellene mennie. Úgy érzi, hogy senki nem tud segíteni neki, hiszen azt se tudja elmondani, mi is a baja tulajdonképpen. Ez néha egyszerűen az üresség érzésével jár együtt.
Azonban erre is kínál megoldást a tarot-kártya.


Éppen tegnap volt nálam egy hölgy elemzésen, akinek pontosan ez volt a problémája. Ilyenkor elsőnek a döntés-vetést veszem elő. Ez megmutatja, hogy hol állsz és merre indulj el. Emellett azt is világosan jelzi, hogy merre van a rossz útirány.
Ha ismered a kártyát, akkor te is el tudod ezt készíteni. Egy jól ismert vetés ez, melyet a Hajo Banzaf könyvekben is megtalálsz. Leírom azért, hogy mire gondolok.

Döntés vetés, Merre induljak el kérdésre:
         1. lap: Jelen helyzetem
         2. lap: Ez az emerre ne menj, nem ez a jó út
         3. lap: Ez az amerre menned kell, ezt tedd
         4. lap: Ahová jutsz (ha megteszed az előző lépést)

A hölgynek a következő lapok jöttek ki:
1. lap - Igazság
Ez jelzi, hogy éppen egy döntéshelyzetben van és bizony nem igen lát semmit tisztán. Ilyenkor nem tudsz az eszedre hallgatni, csupán a megérzéseidre.

2. lap - Kehely király
Mint minden udvari lap, általában ez is személyt jelent. Ez a férfi itt egy kedves, érzékeny és romantikus ember. Nem túl gyakorlatias és kevésbé határozott. Talán nem őt kell választania. Ha nem kapcsolatról van szó, akkor azt javaslom erre a lapra, hogy ne legyen érzékeny és passzív, hanem legyen kezdeményező.

3. lap - Bot király
Ez szintén egy férfit jelöl, aki határozott, magabiztos és kezdeményező. Ha párkapcsolat a téma, akkor felé kell haladni, illetve rá kellene támaszkodni. Ha nem kapcsolatról van szó, akkor a kérdezőnek kell határozottnak, kezdeményezőnek lennie.


4. lap - Kard 7
Itt egy kastély van a távolban, ahova több ember indul el. Ez egy távoli, de nagyon csábító célt jelöl.Tehát, ha a hölgy határozottan dönt illetve cselekszik, akkor közelebb kerül egy vágyott céljához.

Az elemzés végén elárulja, hogy munkahelyet szeretne váltani, de nagyon bizonytalan volt. Most azonban úgy gondolja, hogy elfogadja azt az új állást, amit kínáltak neki. Végül megbeszéljük még mire kell figyelnie, egy másik elemzéssel. Így békésen távozik a tanácsadás után.

Ezért szeretem a tarot-kártyát, mert nincs olyan helyzet, amikor ne adna útmutatást.

Te milyen kérdésekre szoktál kártyát vetni?

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Nagy Arkánumok párkapcsolati jelentései

Szerelem és szexlapok a tarot kártyában

Párkapcsolati kérdések tarot lapjaiban