Ugrás a fő tartalomra

Miért maradsz mindig egyedül?

Előfordult már veled, hogy a párkapcsolatodban ugyanaz a minta ismétlődött újra és újra? Ha igen, akkor érdemes ennek a mintának utána járni, hogy vajon mi hozhatja létre és mi tartja fent.
Tanácsadásra jött egy pár napja, akinél ezt a mintát felgöngyölítettük. Ezt szeretném megosztani veled, hogy egy más rálátást adjak erre a témára. Ehhez a tarot-kártyát hívtam segítségül.


A problémája az volt a hölgynek, akit nevezzünk most Marynek, hogy a férfiak mindig elhagyják őt, de teljesen váratlanul, amikor már minden jónak tűnik a kapcsolatban.

A tarot-kártyából húzott négy lapot a következő három kérdésre:

1. Milyen minta kapcsol be nála, ami kiváltja a férfiak eltávolodását?
2. Mi ennek a mintának a gyökere?
3-4. Mi segít feloldani ezt a mintát?

1. lap - Bekapcsolt minta: Kard 3

Ez azt jelzi, hogy Maryben beindul egy fájdalom emlék, egy félelem, hogy elveszíti a másikat. Ez lehet egy régi csalódás, ami már feledésbe merült, valójában mégsem tudott még feldolgozni. Ezért amikor jön egy új kapcsolat, akkor bizalmatlanná válik és az elméje elkezdi átvenni az irányítást. Félelmeket gyárt, és azt gondolja, hogy megint be fogják csapni őt. Tehát az esze veszi át az uralmat ilyenkor az érzelmei felett.

2. lap - Probléma gyökere: Kard 5

Ez arra utal, hogy tudat alatt azt gondolja, kudarcot vallott. Mivel ez a lap egy pesszimista nézőpontra is utal, ezért rákérdeztem, hogy van-e olyan gondolata, miszerint neki úgysem sikerülnek a kapcsolatai. A visszajelzése szerint sok nő van a családban, akinek nehéz párkapcsolata volt, illetve többször előfordult az is, hogy egyedül nevelte az anya a gyermekét. Az édesanyja és a nagymamája is egyedül nevelte a gyerekeit. Tehát a régi minta szerint, ha egy nő a családban anyává válik, akkor gyakran egyedül marad.
Ez egy olyan generációs minta, amit majd külön fel kell oldani, viszont a félelmet, azt ezáltal tetten értük, hiszen ez megmaradt ebből a családi mintából.

3-4. lap - Mi segít feloldani ezt a mintát: Hold - Kard 4

A Hold lapja arra figyelmeztet, hogy a régi mintákat, félelmeket feltétlenül szükséges feloldani, amihez segítség is szükséges lehet. Itt szembe kell néznie saját magával, és az illúziókkal, amelyeket az elméje gyárthat ezekben a helyzetekben. Igazi tudatalatti utazás ez az árnyak birodalmába.
A Kard 4 a gondolatok lecsendesítéséről szól. Ehhez több különböző módszert is ajánlottam neki. A meditációt, sportot és adtam egy Bach esszenciát ( fehér virágú vadgesztenye ) is, ami segít lecsillapítani a háborgó gondolatokat.

Összességében tehát megtaláltuk a kártyával a probléma gyökerét és azt is, ahogyan ez megjelenik az ő életében. Utána pedig a kártya segítségéven a megoldás útján is elindultunk.

Ha szeretnél te is segítséget a kártya illetve a stresszoldás eszközeivel, akkor várlak szeretettel egy egyéni konzultációra.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Nagy Arkánumok párkapcsolati jelentései

Szerelem és szexlapok a tarot kártyában

Párkapcsolati kérdések tarot lapjaiban