Ugrás a fő tartalomra

A hét napjainak feladata

A hét minden egyes napját egy ősbolygó uralja, amely meghatározza annak minőségét. Mivel  a tarot-kártya is hozzá van rendelve a bolygókhoz, így pontos képet is kaphatsz az aznapi feladatokról.
Ha ezt ismered, akkor könnyebben tudod a tevékenységeidet összehangolni, hiszen akkor nem pazarolod el az energiádat felesleges dolgokra.

Ez alapján például tudni fogod, hogy miért nem megy igazán a hétfői torna, és miért fordul elő, hogy szerdán van a legtöbb telefonod. Még az is kiderül melyik nap a legjobb a randevúhoz.

Nézzük akkor az analógiákat a napok szerint:

Hétfő - Hold / Főpapnő

Ilyenkor a hétvége után még érzékenyebb vagy, még nem szívesen mész munkába, iskolába sem. Talán innen ered ez az érzés, hisz a befelé figyelés, és a család, az otthon, ami ilyenkor jobb kedvre derít. Ha van rá lehetőséged, a munka után inkább legyél otthon vagy családi körben. Ez remek alkalom a meditációra és egy jó könyv olvasására.

Kedd - Mars / Torony

Ilyenkor teli vagy lendülettel és bármibe szívesen belevágsz. Jöhetnek a váratlan meglepetések, hisz érzed, tudod, hogy meg fogod oldani. Ez a nap remek a sportra és minden fizikai tevékenységre. A döntések is ezen a napon könnyebben mennek.

Szerda - Merkúr / Mágus

Az új kezdet, a megújulás, illetve a kommunikáció napja is. Ha hivatalos ügyeid vannak, akkor a erre a napra időzítsd. Hiszen ahogy a Mágus is ilyenkor össze van kapcsolódva a szellemi világgal, így Te is ilyenkor nagyobb szellemi kapacitással bírsz, és a szellemi energiáidat is jobban tudod közvetíteni. Ahogy a magból kikelhet az új csíra, úgy neked is ilyenkor sokkal több ötleted van, mint más napokon. Tehát tűzz ki új célokat és használd ki bátran a lehetőségeidet.

Csütörtök - Jupiter / Szerencsekerék

Ilyenkor minden mozgásba lendül, ahogy a kerék is fordul egyet a kártyán. Ilyenkor jó a költözést időzíteni, illetve utazni vagy új dolgokkal ismerkedni. Hisz ilyenkor nyitottabb vagy, jobban befogadod az ismeretlen dolgokat. Mivel a Jupiter hat rá, ezért a jogi ügyek intézése is gördülékenyebb lehet ezen a napon. Légy befogadó a váratlan helyzetekre, mert ezek pozitív irányba terelhetnek.

Péntek - Vénusz / Uralkodónő

Ilyenkor  az eredmények már kézzelfoghatóak. Persze a türelem mindig meghozza a gyümölcsét. Ilyenkor érdemes randevút szervezni, mert a nőies oldalad sokkal jobban ki tudod fejezni. Ilyenkor érdemes a családoddal vagy a barátaiddal töltened az időt. Fontos, hogy a fizikai igényeidre is nagyobb energiát fordíts ezen a napon.

Szombat - Szaturnusz/ Remete

A Remete nem a legkedveltebb lap, pedig sok értéket teremthetsz általa. Vess számot ezen a napon az elmúlt héttel. Mi az, amit sikerült elintézned, és mi az, amit a következő hétre kell áttenned. Van-e olyan amit viszont nem szükséges többé fejben tartanod, mert már nincs jelentősége? Fontos, hogy ezeket is észrevedd. Igyekezz ezen a napon a középpontodat megtalálni, hallgatni a belső hangra és akár egy kis pihenőt is beiktatni magadnak.

Vasának - Nap / Nap

Ez a hét csúcspontja, amikor eljön számodra a társasági élet varázsa, a jókedv és az öröm megélése. Igyekezz ezt a napot teljes feltöltődésre, kikapcsolódásra használni. Ne a holnappal foglalkozz ezen a napon, hanem a mai nappal. Remek lehetőség a kirándulásra is, hiszen a természetben tudod a nap fényét igazán feltöltődésre használni.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

A Nagy Arkánumok párkapcsolati jelentései

Szerelem és szexlapok a tarot kártyában

Párkapcsolati kérdések tarot lapjaiban